Instal·lacions

Un terreny de joc de primer nivell 

El camp de l’Arguelaguet és el lloc on el Club juga i entrena des del 20 d’octubre de 1985. Un terreny de joc de primer nivell que va començar essent de gespa natural, però que des del juliol de 2007 és de gespa artificial.

Amb el pas dels anys s’han fet treballs de millors de les instal·lacions per tal d’anar-les adaptant als temps actuals, però sense perdre de vista les característiques casetes que representen l’esforç del poble i de molta gent de forma desinteressada. Actualment el camp compta amb dues graderies, local social, despatx i gimnàs per als jugadors. A més del terreny de joc principal, que consta d’un camp de futbol onze (dos de fubol 7), hi ha un camp de futbol 7 annex.


Camp principal
FUTBOL 11

Data d’inauguració: 20 d’octubre del 1985
Dimensions del terreny de joc: 105x68
Gespa artificial
1 camp de Futbol 11 o 2 camps de Futbol 7 segons configuració

 


Camp d’escalfament

Espai habilitat per escalfar abans dels partits o previ als entrenaments.

 


Local social

Local amb servei de bar, seu social del Sant Gregori amb imatges i part de la història del Club i lloc de reunió dels familiars dels jugadors i simpatitzants de l’Agrupació. Alhora, al local social es pot marxandatge oficial del Club.

 


Gimnàs

Espai inaugurat el 2019 amb l’objectiu d’oferir als jugadors un servei de recuperació i treball personal.

 


Cinc vestidors

Al recinte esportiu hi destaquen les casetes de color blanc, construïdes cap a l’any 1985 per molta gent del poble i que actualment encara es mantenen després de diverses reformes interiors. En aquestes casetes hi ha cinc vestidors.

 


Graderies


Grada Xavier Banal

La grada més propera al local social té el nom de grada Xavier Banal. Des del 25 de maig del 2018 té el nom d’una persona que ens va deixar abans d’hora. Xavier Banal va aportar la seva bondat, entrega i sentiment per l’Agrupació durant més de 15 temporades. Figura clau en el bar i ajudant sempre aportant la seva constància i entrega. Un petit gest a la grandesa d’en Xavier Banal, sinònim de bondat, generositat, simpatia, entrega, compromís i amor cap al Sant Gregori.

 


Grada dels socis

La grada més propera a la zona de la Pineda rep el nom en honor als socis del Club. Un dels pilars per tal que l’Agrupació segueixi bategant amb força i units puguem seguir formant jugadors i gaudint de grans dies de futbol al Municipal de Sant Gregori.

 


CAMP ANNEX
FUTBOL 7

Inaugurat el gener del 2018, el camp de futbol 7, annex al camp gran, ja havia estat durant anys camp de futbol de sorra i obert a tot el públic. El creixement de l’Agrupació i la manca d’espai d’entrenament i per disputar partits va generar aquesta necessitat que gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament es va poder satisfer.

Es tracta d’un camp amb granulat de suro, combinat amb el granulat de cautxú i la sorra de sílice. L’aplicació d’aquest granulat de suro, a part d’un impacte molt similar al catxú a nivell esportiu, també genera aportacions molt positives en el medi ambient ja que la utilització del suro com a reblert de la gespa artificial en instal·lacions esportives genera una reducció del CO2.