2015-actualitat

El nou camp de futbol 7

La temporada 2015/16 es va assolir l’ascens del primer equip a Segona Catalana amb David Sánchez al capdavant, tot i que la següent temporada es va descendir altre cop a Tercera Catalana. 

En aquests anys l’Agrupació Esportiva Sant Gregori s’ha convertit en un referent en la formació de jugadors. El porter Pau López o el defensa Guillem Rodriguez, formats al Club, han pogut complir el seu somni de ser futbolistes professionals i per al Club és un orgull. Tot i així, l’objectiu principal de l’Agrupació és formar persones i que els jugadors i jugadores gaudeixin d’aquest esport, més enllà dels resultats. 

En aquests anys el Club assoleix el rècord d’equips, amb vint-i-quatre, el que suposa prop de 40 entrenadors/es i més de 300 jugadors/es. D’aquesta manera, les instal·lacions es trobaven al seu límit. El primer pas va ser la construcció d’un nou local social, iniciat el 2015, i que substituiria l’antiga zona de bar, situada a les casetes dels vestidors. D’aquesta manera, a l’inici del curs 2017/18 es va inaugurar el nou espai social i l’antiga zona de bar es va convertir en un nou vestidor i el gimnàs del Club. 

L’hivern del 2017 també va servir per retirar tots els arbustos que tradicionalment havien cobert la tanca del camp i es trobaven en mal estat i es va substituir la tanca perimetral. Unes millores que també van comptar amb la construcció de les noves graderies del camp i la renovació de l’himne amb una versió més moderna. 


El nou camp de futbol 7

Alhora, es van començar els treballs del nou camp de futbol 7 adjunt al Municipal. Un camp que es va inaugurar el gener del 2018, un gran pas per solucionar la manca d'espai per entrenar en les millors condicions. Aquest mateix any va haver-hi un canvi de Junta Directiva, amb l’entrada de Jordi Arnau com a president i una Junta formada per gent jove i tots ells jugadors, entrenadors i gent vinculada des de fa anys amb el Club.

Un any en el qual la nova Junta va voler recuperar el futbol femení creant un equip jove que fos la base per a anar consolidant-lo.

 

 

L’estiu del 2019 l’himne del Club va ser proclamat el millor del futbol català pel programa Tot Gira de Catalunya Ràdio. En aquests anys l’Agrupació ha treballat molt en la formació de persones i jugadors, sense perdre de vista el vincle amb la Vall de Llémena i la seva responsabilitat social amb projectes i donacions de roba. A més, s’ha treballat en la comunicació, convertint-se en un dels club de futbol català no professional amb més seguidors a les xarxes socials. En aquest sentit també s’ha renovat la pàgina web, oferint un espai més modern, amb contingut multimèdia i adaptat a l’actualitat. 

Pel que fa a les instal·lacions s’ha intentat mantenir en les millors condicions, adequant el gimnàs amb màquines per tal que els jugadors puguin exercitar-se i l’Ajuntament de Sant Gregori ha cobert una de les dues graderies del camp. A més, s’ha renovat la roba de tot el Club, aportant una imatge més actual i intentant oferir les millors condicions als jugadors/es i a tots els membres de l’entitat.