Memorial Climent Frigolé

El torneig de futbol 7

El Memorial Climent Frigolé és un torneig  de futbol 7 que va néixer l’any 2008 amb Narcís Rivera a la presidència i Carles Saló a la coordinació. La idea clara del Club era recordar la figura de Climent Frigolé, persona entranyable que va viure entregada a l’Agrupació realitzant múltiples funcions.

El Memorial aglutinava inicialment 24 equips dividits en dues categories, Benjamí i Prebenjamí, i pretenia ser un torneig de referencia posant Sant Gregori dins el mapa futbolístic de Catalunya. Per aconseguir-ho, es van convidar equips d’alt nivell contra els quals l’Agrupació no hi podia jugar regularment al no disposar d’equips en categories altes dins la Federació Catalana de Futbol. Amb el pas dels anys s'ha convertit en un dels tornejos de referència a les terres gironines una vegada finalitzada la temporada. 

Cal destacar la presència de dos equips oficials del FC Barcelona en el torneig del 2010. El Municipal de Sant Gregori es va omplir per poder gaudir del joc d’uns nens que desenvolupaven el futbol de toc que caracteritzava al primer equip blaugrana. 


El caràcter humà del torneig

La diferència amb l’organització de tornejos d’altres entitats de final de temporada la posa l’ajuda dels veïns del poble de Sant Gregori que, amb el seu esforç i simpatia, permet oferir tot tipus de serveis als participants en un clar exemple de treball en equip. Així, els equips poden gaudir del dinar i la piscina gratuïta, inflables, un servei de bar extraordinari i tots els elements que formen part de l’àrea esportiva cuidats fins l’últim detall, com són els resultats en directe.

D’aquesta manera, el Memorial Climent Frigolé s’ha anat desenvolupant i consolidant com un torneig de referència en el qual la visibilitat del poble de Sant Gregori s’ha vist beneficiada i esperem ho pugui seguir fent durant moltes temporades més.


La figura de Climent Frigolé

La bondat, alegria, constància i amor per al Sant Gregori que tenia Climent Frigolé és difícil de descriure amb paraules, però algunes de les persones que van coincidir amb ell al Club ens expliquen a la perfecció la grandesa d’en Climent.

 


Resultats en directe

Els equips podran consultar els resultats de tots els partits a temps real, per tal d’oferir als equips totes les facilitats possibles i saber quins seran els seus propers partits. Un aspecte que al llarg dels anys hem anat millorant en la rapidesa i els equips ho han valorat de forma molt positiva.


Contacte

Carles Pujolar Carles Pujolar Coordinador

Per a qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb el coordinador:

coordinacio@aesantgregori.cat / 660 59 83 97

 


Actualitat Memorial Climent Frigolé

Definit el logo del Memorial Climent Frigolé

24/05/2022
El Memorial Climent Frigolé, que enguany celebra la seva 13a edició després de dos anys...

La família de Climent Frigolé escull el dibuix guanyador del concurs de logos

12/05/2022
Aquest dimarts la família de Climent Frigolé ha exercit de jurat per escollir el dibuix...

Suspès el Memorial Climent Frigolé per segon any consecutiu

20/06/2021
Des de l'AE Sant Gregori lamentem comunicar que, per segon any consecutiu, a causa del Covid-19 ens...