1995-2005

L’ascens a Primera Regional

Després de moltes temporades buscant l’ascens a Primera Regional, la temporada 1997/98 es va assolir amb un gran grup de jugadors, entre els quals hi destacava el màxim golejador de la categoria i el porter menys golejat.

Un ascens que es va materialitzar en el partit de lliga contra el Club Esportiu La Garrotxa d’Olot i en el qual els de la Vall de Llémena es van imposar 0-1 amb gol de Carles Masó.

Un ascens molts celebrat, amb sopar i festa i striptease que els jugadors van fer en haver-hi en joc un viatge a Mallorca que al final es va acabar produint. Rialles, bon ambient i molt a celebrar en aquest gran ascens. 

 

 

El 6 de maig de 1995 la sort es va aturar a Sant Gregori i el número que es jugava setmanalment al Club va sortir premiat. Una gran alegria i alhora una ajuda en el pressupost per afrontar la Primera Regional. Joan Rodriguez va sortir reelegit com a president, des del 1996 al 2000. Una legislatura que en acabar-se va suposar el retorn de Narcís Rivera com a president.

Durant aquests anys es van incrementar els dies de la Quina de Nadal, una activitat que tenia molt èxit. A més, es va portar Pepe Rubianes, amb dos dates per a l’espectacle donada la gran resposta, Lluís Llach, Joan Pere i Paco Morán. Unes actuacions que van omplir el pavelló i van permetre tancar l’exercici sense pèrdues. 

A més, es va assolir l’objectiu de mantenir la Primera Regional tot i les dificultats econòmiques que això suposava. Aquell any es va recuperar l’equip de Tercera Regional pels joves del poble que volien jugar a futbol però no tenia prou nivell o la dedicació suficient que suposava jugar a Primera Regional. 

 

 


La empremta de Carles Saló

El futbol base cada vegada estava millor i el responsable d’aquest bon funcionament era en Carles Saló, que va arribar a l’Agrupació de la mà de Toni Torà per portar un equip de futbol 7 i va convertir-se en peça cabdal del creixement del bon treball en el futbol base, exercint de coordinador.  

El futbol base creixia també com a fruit del creixement del municipi de Sant Gregori i de gent de Girona que venia a jugar al Club. La temporada 2002/03 els Alevins van quedar campions de lliga i van assolir l’ascens de categoria. Una recompensa al treball i la constància.