Campus 7 de Futbol

Molt més que un campus de futbol

El Campus de futbol de Sant Gregori compta amb més de 10 anys d’experiència i el 2019 es va renovar, apostant per un format diferent i amb moltes activitats noves i diverses, que cada any es renoven i sorprenen a tots els participants.

 

DESCARREGAR EL DÍPTIC DE L'EDICIÓ DEL 2023

 

I és que el campus té com a lema “Molt més que un campus de futbol”, ja que gaudim i aprenem amb el futbol però les activitats són ben diverses: tennis, tennis taula, torneig amb altres campus, Champions League nocturna, bàsquet, piscina, hoquei herba, sortida en bici, lona mágica, entre d’altres.

 

 


Carles Pujolar Coordinador Campus 7
 

La coordinació del Campus 7 de Futbol va a càrrec d’en Carles Pujolar, un gran professional i amb àmplia experiència en el futbol i en el mon de la formació esportiva.

campus7defutbol@aesantgregori.cat / 660 59 83 97

"Compartim i gaudim del que més ens agrada, jugar a futbol".

PER QUÈ 7 DE FUTBOL?

El nom de Campus 7 de Futbol té diversos motius. En primer lloc, és una clara referència al futbol 7 i a les ganes de futbol que tenim. Alhora, té un vincle amb Sant Gregori. I és que fins a set pobles configuren el municipi on se celebrarà aquest campus d’estiu de futbol.


INSCRIPCIONS

  • Cal demanar sol·licitud d’inscripció a campus7defutbol@aesantgregori.cat una vegada s’anuncia l’obertura de les inscripcions. Tot correu forma del termini no será cosiderat vàlid.
  • Una vegada omplerta cal reenviar-la per tal de formalitzar la plaça
  • El procés d’inscripcions s’obrirà en primer lloc per als jugadors/es de l’AE Sant Gregori, empadronats a la Vall de Llémena i participants a l’edició anterior i, posterioment, a la resta de persones interessades en formar part del Campus 7 de Futbol 

 


INSTAL·LACIONS

El Campus 7 de Futbol té lloc a les instal·lacions del camp de Futbol de Sant Gregori. Un indret perfecte per a la pràctica del futbol, amb un camp de futbol 11 i un altre de futbol 7 annex, però també amb la piscina municipal a escassos metres i altres instal·lacions com són la pista de tennis, el bosc de la Pineda i l’Espai Polivalent La Pineda.

 


Actualitat del Campus

Tot a punt per al Campus 7 de Futbol d'Estiu 2024!

16/04/2024
Arriba una nova edició del Campus 7 de Futbol de Sant Gregori del 25 de juny al 31 de juliol! 6...

4t Campus de Setmana Santa

21/02/2024
Setmana Santa i futbol 100%! Els dies 25, 26 i 27 de març durem a terme una nova edició del...