1955-1965

El camp de Can Quim

El 18 de gener de 1956 es va inaugurar el tercer camp fixe de la història del club, aquesta vegada serà el camp de Can Quim. Un espai amb un gran desnivell i que, novament gràcies a la col·laboració de molta gent del poble i les seves mans o eines com arades o algun tractor de l’època, es va poder arreglar. 

S’anaven fent passos endavant. I és que com a vestidor s’utilitzava una habitació gran que hi havia a Ca la Paquita. Pel que fa a les pilotes, es va poder comprar un segon esfèric. La roba la guardava en Baster i la seva dona, la Marcelina, s’encarregava de netejar-les. 

Una època en la qual la població de Sant Gregori es bolcava amb el futbol i la gent es desplaçava per veure els partits dels blaugrana com a visitants. 

La inauguració del camp de Can Quim va ser una festa grossa. En els actes hi va participar La Principal de la Bisbal en una diada que va comptar amb l’Ofici, dues sardanes, un partit contra el Bescanó. Un gran dia que va quedar per a la història de l’Agrupació.

En aquells anys les ofertes d’oci eren més aviat reduïdes comparat amb actualment. Tot i així, el Sant Gregori comptava només amb un equip i amb jugadors no federats. Ara bé, l’afició per veure l’equip era cada vegada més gran.