VÍDEOS

 • Olga Andrés, nova secretària


  02/07/2018
  Olga Andrés serà la secretària del Club que treballarà en la confecció de fitxes i gestió d'altres documents i enviaments d'escrits oficials de l'Agrupació. D'aquesta manera, el Sant Gregori reafirma una vegada més la seva aposta per a la figura de la dona.

  Benvinguda, Olga!

  + info
 • Així queda la coordinació del Sant Gregori


  25/06/2018
  A partir de la temporada vinent la coordinació dels equips de l'AE Sant Gregori recaurà en tres persones que són les següents: David Antó, Marc Nogué i Tomàs Bastit. Coneix-los en aquest vídeo!

  + info
 • Tomàs Bastit, nou coordinador de Juvenil a primer equip


  25/06/2018
  Tomàs Bastit serà l'encarregat de coordinar el Juvenil B i A i el primer i segon equip. Quatre equips que estaran sota la seva coordinació i on aportarà el seu coneixement en el món del futbol. Bastit arriba procedent del Quart B, amb qui ha aconseguit l'ascens a Tercera Catalana aquesta darrera temporada. 

  Benvingut i molta sort, Tomàs!

  + info
 • Marc Nogué, nou coordinador d'Aleví a Cadet i del futbol femení


  23/06/2018
  Marc Nogué, al Club des dels 9 anys com a jugador i nou temporades entrenant a l'Agrupació es farà càrrec de la coordinació entre Alevins i Cadets, així com del futbol femení. Com a judador, Nogué va formar part de la plantilla que va aconseguir l'ascens a Primera Divisió Juvenil fa diverses temporades. Molta sort, Marc!

  + info
 • David Antó, nou coordinador d'Escoleta a Benjamí


  22/06/2018
  La temporada vinent la coordinador del Club estarà repartida en tres parts. Des d'Escoleta fins a Benjamí l'encarregat serà David Antó, jugador del Quart B i fill del tècnic del Sant Gregori B David Antó. D'aquesta manera, David Antó aportarà els seus coneixements del món del futbol per tal d'assegurar que des dels més petits ja es treballen els aspectes necessiaris i s'apliquen correctament els valors del Club. 

  + info
 • VÍDEO - Pau Garcia es retira del futbol. Gràcies per la teva màgia, crac!


  19/06/2018
  Pau Garcia no defensarà la samarreta del Sant Gregori la temporada vinent. El migcampista ha decidit posar punt i final a la seva tercera etapa com a blaugrana que han suposat 5 temporades al Club. Una magnífica persona que formava part del grup de capitans del primer equips. Control del partit, bona visió de joc i tècnica individual que als 34 anys i a causa de les lesions ha d'abandonar el futbol. 

  Moltes gràcies per la teva classe, crac! Sant Gregori és casa teva per tornar quan vulguis per seguir aportant el teu coneixement!

  + info
 • David Antó renova al Sant Gregori B i Pallàs serà el segon entrenador


  16/06/2018
  David Antó serà el tècnic principal del filial una temporada més. Antó iniciarà així la seva tercera temporada consecutiva al Club, on va arribar procedent del Quart. El tècnic del Sant Gregori B formarà part del projecte comú amb el primer equip. La propera temporada comptarà amb Albert Pallàs com a segon entrenador, prioritat de la nova Junta Directiva en aquest conjunt. 

  + info
 • VÍDEO - Qui són els membres de la nova Junta Directiva?


  11/06/2018
  Us presentem en el següent vídeo els membres de la nova Junta Directiva de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori. Un grup de persones que agafaran el relleu de la junta sortint liderada per Albert Casadevall. No us el perdeu!

  + info
 • VÍDEO - El comiat de Rubén Gumá, un mite del Sant Gregori


  06/06/2018
  El delegat del primer equip deixa el càrrec després de 10 temporades. Gàcies per tant, Rubén! Consulta les declaracions de Rubén en el seu darrer partit com a delegat del primer equip

  + info
 • VÍDEO - El comiat d'Albert Casadevall com a president


  30/05/2018
  El fins aquest mes de maig president de l'AE Sant Gregori, Albert Casadevall, es dirigeix per darrera vegada a la família blaugrana com a màxim representant de l'entitat. Consulta el vídeo!

  + info