Temporada 2018-19

 • Les imatges del Campus 7 de Futbol


  26/07/2019
  Les imatges més destacades del Campus 7 de Futbol de Sant Gregori. Gràcies a totes les famílies per la confiança i us esperem l'any vinent amb més novetats i moltes ganes de passar-ho bé!

  + info
 • El sopar de cloenda de la temporada, en imatges


  16/06/2019
  Us deixem un petit resum en imatges del sopar de cloenda de la temporada 2018/19. Gràcies a tots els assistents i des de l'AE Sant Gregori us desitgem a totes les famílies, entrenadors i col·laboradors un molt bon estiu!

  + info
 • El 12è Memorial Climent Frigolé, en imatges (tarda)


  10/06/2019
  Us deixem amb les imatges més destacades del Memorial Climent Frigolé en la segona meitat del torneig. Gràcies a tothom i fins la propera!

  + info
 • El 12è Memorial Climent Frigolé, en imatges (matí)


  10/06/2019
  Us deixem amb el recull d'imatges del matí del Memorial Climent Frigolé, fetes per en Jaume Ribas. Gràcies a tots per participar. Fins la propera!

  + info
 • Les imatges de l'Aleví A al torneig de Camprodon


  09/06/2019
  L'Aleví A ha participat aquest diumenge 9 de juny al 16è Torneig Germans Vila Riera. Us deixem algunes imatges que ens heu fet arribar d'aquesta jornada.

  + info
 • Cap de setmana de tornejos en el futbol base


  03/06/2019
  El cap de setmana de l'1 i el 2 de juny ha estat marcat pels tornejos disputats pels equips de la base. Us deixem amb un recull de les fotos que ens heu fet arribar. Recordeu que aquest dissabte 8 de juny tancarem la temporada amb el Memorial Climent Frigolé, que enguanya arriba a la 12a edició. I el dissabte 15 celebrarem el sopar de cloenda de temporada. Anem-hi, Sant Gregori!

  + info
 • Nil Teixidor, format al Club, campió amb l'Aleví C del Barça


  25/05/2019
  En Nil Teixidor, que es va formar a les categories inferiors del Sant Gregori, ha tancat aquest cap de setmana la Primera Divisió Aleví amb el FC Barcelona, on juga amb l'Aleví C. Teixidor ha completat una gran temporada amb 19 dianes i sense perdre cap dels 30 partits que el seu conjunt ha disputat. Moltes felicitats, Nil! Orgullosos del teu treball i dedicació!

  + info
 • Sopar d'entrenadors amb un gran ambient


  20/05/2019
  Reviu en imatges el sopar d'entrenadors de la temporada 2018/19 i en què el gran ambient i els riures van ser els protagonistes d'una gran nit d'intercanvi d'experiències, opinions i repàs d'aquest curs que estem acabant. 

  + info
 • La Gala de Valors a l'Auditori de Girona, en imatges


  03/05/2019
  El Prebenjamí A, premiat a la Gala de valors celebrada a Auditori de Girona per les targetes verdes rebudes a la Lligua Territorial. Aquests són els premis que ens agrada rebre. El reconeixement al treball dins i fora del camp. Felicitats cos tècnic, jugadors, famílies i coordinació! Anem-hi, Sant Gregori!

  + info
 • L'assemblea i el sopar de socis, en imatges


  26/04/2019
  Us deixem amb les imatges que resumeixen l'assemblea de socis i el sopar que s'ha celebrat aquest divendres a l'Espai La Pineda i en què també s'ha entregat a una placa a la família d'en Josep Rodriguez 'Rodri' per la seva gran dedicació al Club i que ens va deixar fa 2 mesos. Alhora, l'actual Junta Directiva ha volgut reconèixer l'esforç i feina feta a l'anterior Junta fent entrega d'una placa. Gràcies a tots per assistir!

  + info