NOTÍCIES

 • La Junta Directiva no atura la seva activitat


  29/03/2020
  Aquests dies l'activitat esportiva està aturada, però els membres de la Junta Directiva es reuneixen per videoconferència per parlar de les mesures, efectes i accions del Coronaviurs SARS COV-2 (COVID-19) al Club. Gràcies a totes les famílies i jugadors/es, us anirem informant.

  + info
 • Retrodissabtes: un dia assolellat del maig del 1988


  28/03/2020
  Arriba una nou retrodissabte i avui toca recordar una imatge que desprèn molta autenticitat de l'època. Un dia de maig del 1988 davant la façana principal de la zona de vestidors. Una gran foto de Jaume Ribas.

  + info
 • Els passatemps de l'AE Sant Gregori


  26/03/2020
  Jocs per als més petits i exercicis per conèixer nous aspectes i conceptes de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori. Esperem que us agradin, família! En cada enllaç podeu descarregar-vos els jocs, que inclouen les solucions. Esteu a punt?

  + info
 • Suspesa la Jornada del Porter de Setmana Santa


  23/03/2020
  Zero Gols Escola de Porters ha anunciat que se suspen la Jornada de Porters prevista pel 6 d'abril. Des de l'organitza comuniquen que la propera setmana es retornarà l'import als 45 participants que havien confirmat la seva assitència. 

  + info
 • Set anys de l'ascens del Juvenil a Primera Divisió


  23/03/2020
  Aquest dilluns es compleixen 7 anys d'aquell 23 de març del 2013 al Pont Major. Un dia per a la història del Club, ja que el Juvenil va aconseguir l'ascens a Primera Divisió.

  + info
 • Els diumenges, família del Sant Gregori


  22/03/2020
  Els diumenges de confinament us oferirem contingut per compartir una estona plegats amb els vostres i alhora recordar personatges destacats del Club. Avui us recomanem per acabar de passar aquest diumenge gris la pel·lícula "AE Sant Gregori: més de 70 anys de futbol de poble" (maig del 2018). 

  + info
 • El primer equip se suma al #AESantGregoriEntrenaACasa


  22/03/2020
  El primer equip se suma al #AESantGregoriEntrenaACasa amb un pla d'exercicis des de casa per mantenir-se en forma. Segon cap de setmana sense sentir el nostre himne al Municipal, per això us el posem de fons en el vídeo. No us el perdeu!

  + info
 • Retrodissabtes


  21/03/2020
  Els dissabtes mentre duri el confinament recordarem moments de la història del Club a través de fotos antigues. La primera d'elles correspon al partit disputat a Vila-roja que va certificar l'ascens la temporada 1985-86 amb Patau com a entrenador. Aprofitem per donar-li molts ànims i força en aquests dies complicats per a ell.

  + info
 • El millor aficionat del Sant Gregori


  21/03/2020
  Les persones amb Síndrome de Down tenen quelcom especial... et tenen a tu! En Micalet és un gran seguidor seguidor del Sant Gregori des de fa anys i nosaltres estem encantats que es senti identificat amb els colors de l'Agrupació. Avui 21 de març és el dia internacional del Síndrome de Down. Gràcies Micalet, t'estimem!

  + info
 • Feliç Dia del Pare!


  19/03/2020
  Des de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori us desitgem un Feliç Dia del Pare a totes les famílies del Club i en especials a aquells qui transmeten la passió pels nostres colors als seus fills i filles!

  + info