NOTÍCIES

 • Comunicat oficial sobre la finalització de les competicions


  27/04/2020
  Una vegada coneguda la decisió de la Federació Catalana de Futbol i del Consell Comarcal del Gironès de donar per acabades les competicions en les quals competeixen els 24 equips del Club la Junta Directiva s’ha reunit aquest diumenge. Cosulta els acords de la reunió. 

  + info
 • El repte dels tocs, acabat!


  26/04/2020
  Fa diverses setmanes l'Aleví A va engegar un repte de fer tocs amb una pilota i anar nominant als diversos companys/es d'equip, entrenadors, delegats. I l'Aleví A el va completar, però la força del Sant Gregori és tal que el repte ha anat passant entre els diversos equips d'aquesta gran família. No us perdeu el vídeo!

  + info
 • Recomanació en família: sessió de wellness amb David Antó


  26/04/2020
  En David Antó, entrenador del Benjamí B i Aleví C del Sant Gregori, ens porta una sessió de wellness dirigida als jugadors i amb una durada de 20 minuts. Som-hi, tot i que la Federació Catalana de Futbol ha donat la temporada per finalitzada, cal fer exercici regularment!

  + info
 • Ara fa 40 anys...


  25/04/2020
  En el retrodissabte d'aquesta setmana viatgem 40 anys enre en el temps per situar-nos al 1980. Un any en el qual es gaudien d'aquestes casetes com a vestidors, les casetes de Can Serra i que tants esforços de la gent del poble van suposar. 

  + info
 • En Darick, del Benjamí C, guanyador del llibre de la Masia


  24/04/2020
  Després d'efectuar el sorteig del llibre "La Masia. Formant persones més enllà de l'esport" entre els dos encertants de quants Jordis i Jordines hi ha al Club, coincidint amb Sant Jordi, el vencedor ha estat Darick, del Benjamí C. Al Sant Gregori tenim 10 Jordis, felicitats crac i gaudir i aprendre del llibre!

  + info
 • Les competicions del Consell Esportiu, també finalitzades


  24/04/2020
  Aquest divendres el Consell Esportiu ha emès un comunicat que les competicions queden finalitzades. D'aquesta manera, aquesta mesura afecta a l'Escoleta i als equips Prebenjamins del Club, que disputen partits dins aquest organisme. 

  + info
 • Encara no t'has inscrit al Campus 7 de Futbol?


  24/04/2020
  Recordeu que les inscripcions estan obertes, si bé no s'ha de fer cap pagament de moment donades les circumstàncies actual i tal com es va comunicar fa uns dies en el comunicat emès i fins que no s'aclareixi la situació actual. Fes la teva inscripció!

  + info
 • La Federació Catalana de Futbol anuncia la finalització de les competicions


  23/04/2020
  La Federació Catalana de Futbol ha anunciat en un comunicat que dona per finalitzades les competicions d'aquesta temporada 2019/20.

  + info
 • Sortegem un llibre per Sant Jordi!


  23/04/2020
  Bon Sant Jordi a tota la família del Sant Gregori, si bé no el podrem celebrar com és habitual. I en especial a tots els Jordi, Georgina i Jordines del Club. Però... quantes persones porten aquests noms? Si ho encerteu i ens feu arribar la resposta a través de les xarxes socials o el correu concursos.aesantgregori@gmail.com entrareu al sorteig del llibre La Masia. Formant persones més enllà de l'esport 

  + info
 • El guanyador del torneig FIFA20 ja llueix la samarreta de l'afició


  21/04/2020
  En Jaume Pujadas, de l’Aleví A, ja llueix la samarreta de l’afició com a premi al Torneig FIFA20. Esperem que t’agradi el premi, crac, et queda genial! I vosaltres, ja heu encarregat la vostra?

  + info