NOTÍCIES

 • Un striptease direcció Mallorca


  16/05/2020
  La temporada 1997/98 l'equip va aconseguir l'ascens a 1a Regional i va celebrar-ho com cal al final de temporada. Però alguns socis van proposar als jugadors un striptease al ritme de la música a canvi d'un viatge a Mallorca. Dit i fet.

  + info
 • Ara més que mai GRÀCIES per fer-nos costat!


  15/05/2020
  Des de l'AE Sant Gregori volem agrair a totes les institucions i als patrocinadors el seu esforç i compromís amb el Club. Ara més que mai, en aquests temps dífícils per a tothom. Aquest vídeo va dedicat a tots ells!

  + info
 • Obertes les inscripcions a l'AE Sant Gregori per a jugadors/es nous


  14/05/2020
  A partir d'aquest dilluns 5 de maig s'obren les inscripcions dels jugadors/es interessats a formar part de la família de l'AE Sant Gregori. Si tens ganes de gaudir del futbol, fer amics nous i passar grans estones aquest és el teu Club. Al Sant Gregori aprenem amb la humilitat i el respecte com a bases fonamentals d'aquesta formació. 

  + info
 • Així es va idear la samarreta de l'afició


  14/05/2020
  La samarreta de l'afició és una de les apostes del Club per tal que tots aquells qui us sentiu part del Club pugueu lluir-la i entre tots fem de la passió pel Sant Gregori quelcom visible al Municipal i als camps on els nostres equips van a jugar. Us deixem imatges del procés que ha tingut la samarreta de l'afició, perquè pogueu conèixer de primera mà el procés de creació. 

  + info
 • Videotrucades per seguir aprenent i conversant


  13/05/2020
  Les amistats i les converses de futbol sempre s'han de conservar. Molts equips del Club fan videotrucades aquests dies per seguir en contacte. Seguim!

  + info
 • Així sona l'himne del Club en el piano


  10/05/2020
  En Pau Garcia, veí de Sant Gregori, ofereix als veïns/es 5 o 6 cançons diàries durant el confinament. I ens ha demostrat la seva gran habilitat en el piano, interpretant l'himne del Club. No us ho perdeu, espectacular! Ets un crac, Pau!

  + info
 • Voleu fer exercici des de casa?


  10/05/2020
  Ara fa pocs dies que ja podem sortir de casa per fer esport i seguint les indicacions que ens donen, però potser us ve de gust fer una mica d'exercici des de casa. Us deixem una sessió a càrrec de David Antó, entrenador del Benjamí B i l'Aleví C. Us animeu a fer la sessió? Anem-hi!

  + info
 • El futbol femení als anys 80


  09/05/2020
  Anys 80, equip femení del Sant Gregori i amb en Pep com a entrenador. Quins records!

  + info
 • L'agraïment de Les Oliveres al nostre vídeo


  09/05/2020
  La Residència Les Oliveres ens fa arribar aquestes imatges, gravades pel personal del centre, en agraïment al nostre vídeo d’ànims i suport de fa uns dies en el qual sortien respresentats diversos equips i membres del Club. No us perdeu el vídeo!

  + info
 • Seguim treballant en les mesures higièniques pel Campus 7 de Futbol


  07/05/2020
  Des del Campus 7 de Futbol de Sant Gregori seguim treballant en un protocol de mesures higièniques a prendre en cas que finalment puguem celebrar el campus. Seguim a l'espera de rebre noves indicacions per part de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Gregori en relació als casals de lleure i esportius. 

  + info