NOTÍCIES

 • Els passatemps de l'AE Sant Gregori


  26/03/2020
  Jocs per als més petits i exercicis per conèixer nous aspectes i conceptes de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori. Esperem que us agradin, família! En cada enllaç podeu descarregar-vos els jocs, que inclouen les solucions. Esteu a punt?

  + info
 • Set anys de l'ascens del Juvenil a Primera Divisió


  23/03/2020
  Aquest dilluns es compleixen 7 anys d'aquell 23 de març del 2013 al Pont Major. Un dia per a la història del Club, ja que el Juvenil va aconseguir l'ascens a Primera Divisió.

  + info
 • Els diumenges, família del Sant Gregori


  22/03/2020
  Els diumenges de confinament us oferirem contingut per compartir una estona plegats amb els vostres i alhora recordar personatges destacats del Club. Avui us recomanem per acabar de passar aquest diumenge gris la pel·lícula "AE Sant Gregori: més de 70 anys de futbol de poble" (maig del 2018). 

  + info
 • El primer equip se suma al #AESantGregoriEntrenaACasa


  22/03/2020
  El primer equip se suma al #AESantGregoriEntrenaACasa amb un pla d'exercicis des de casa per mantenir-se en forma. Segon cap de setmana sense sentir el nostre himne al Municipal, per això us el posem de fons en el vídeo. No us el perdeu!

  + info
 • Retrodissabtes


  21/03/2020
  Els dissabtes mentre duri el confinament recordarem moments de la història del Club a través de fotos antigues. La primera d'elles correspon al partit disputat a Vila-roja que va certificar l'ascens la temporada 1985-86 amb Patau com a entrenador. Aprofitem per donar-li molts ànims i força en aquests dies complicats per a ell.

  + info
 • El millor aficionat del Sant Gregori


  21/03/2020
  Les persones amb Síndrome de Down tenen quelcom especial... et tenen a tu! En Micalet és un gran seguidor seguidor del Sant Gregori des de fa anys i nosaltres estem encantats que es senti identificat amb els colors de l'Agrupació. Avui 21 de març és el dia internacional del Síndrome de Down. Gràcies Micalet, t'estimem!

  + info
 • Feliç Dia del Pare!


  19/03/2020
  Des de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori us desitgem un Feliç Dia del Pare a totes les famílies del Club i en especials a aquells qui transmeten la passió pels nostres colors als seus fills i filles!

  + info
 • Comunicat del Campus d'Estiu 7 de Futbol


  18/03/2020
  Consulta el comunicat de la coordinació del Campus 7 de Futbol en relació a la publicació dels detalls de l'edició d'enguany.

  + info
 • La Federació Catalana de Futbol facilita un pla de treball físic des de casa


  16/03/2020
  La Federació Catalana de Futbol ha facilitat a tots els federats i federades un pla de treball per mantenir la condició física, dividit en diverses sessions. Queda't a casa, però fes exercici!

  + info
 • Des del Club recomanem fer exercici físic des de casa


  15/03/2020
  El #QuedatACasa és important, però fer activitat física també ho és. Us animem a tots els jugadors/es del Club a fer exercici aquests dies de confinament.
   
  Compartiu les vostres imatges a les xarxes o enviant-les per missatge privat, mencionant el Club i amb l'etiqueta #AESantGregoriEntrenaACasa

  + info