Notícies Campus 7 de Futbol

 • Seguim treballant en les mesures higièniques pel Campus 7 de Futbol


  07/05/2020
  Des del Campus 7 de Futbol de Sant Gregori seguim treballant en un protocol de mesures higièniques a prendre en cas que finalment puguem celebrar el campus. Seguim a l'espera de rebre noves indicacions per part de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Gregori en relació als casals de lleure i esportius. 

  + info
 • Encara no t'has inscrit al Campus 7 de Futbol?


  24/04/2020
  Recordeu que les inscripcions estan obertes, si bé no s'ha de fer cap pagament de moment donades les circumstàncies actual i tal com es va comunicar fa uns dies en el comunicat emès i fins que no s'aclareixi la situació actual. Fes la teva inscripció!

  + info
 • El díptic del Campus 7 de Futbol


  10/04/2020
  Tot i que s’ha allargat el període de confinament i que desconeixem quan tot tornarà a la normalitat, des de l’Agrupació Esportiva Sant Gregori i des del Campus 7 de Futbol, pensem que hem de seguir organitzant i preparant el campus d’aquest proper estiu per si finalment pot dur-se a terme. Consulta tots els detalls!

  + info
 • Comunicat del Campus d'Estiu 7 de Futbol


  18/03/2020
  Consulta el comunicat de la coordinació del Campus 7 de Futbol en relació a la publicació dels detalls de l'edició d'enguany.

  + info
 • El cartell del Campus 7 de futbol d'aquest estiu


  28/02/2020
  Seguim treballant per la II edició del Campus 7 de futbol de Sant Gregori! Aquí teniu el cartell informatiu d'aquest proper estiu. En els propers dies penjarem el díptic definitiu amb tota la informació. Quines ganes d'estiu i de Campus 7 de futbol! 

  + info
 • Ben aviat totes les novetats del Campus 7 de Futbol 2020!


  26/01/2020
  Obrim el 2020 i ja comença el compte enre per a una nova edició del Campus 7 de Futbol després del gran èxit que va suposar l'estiu passat. Molt aviat us presentarem el díptic definitiu i totes les novetats d'enguany. Estigueu ben atents!

  + info
 • Gràcies a totes les famílies!


  26/07/2019
  Des de la organització del Campus 7 de Futbol, sota la coordinació de Carles Pujolar, volem agrair les 176 famílies que heu confiat en el Campus. 

  Gràcies a tots per la confiança i us esperem l'any vinent amb més novetats i ganes de gaudir al màxim! 

  Bon estiu!

  + info
 • Les imatges del Campus 7 de Futbol


  26/07/2019
  Les imatges més destacades del Campus 7 de Futbol de Sant Gregori. Gràcies a totes les famílies per la confiança i us esperem l'any vinent amb més novetats i moltes ganes de passar-ho bé!

  + info
 • La reunió del Campus, el dilluns 17 de juny a les 19h al Centre Cívic


  16/06/2019
  La reunió per a les famílies dels nens inscrits al Campus 7 de Futbol, que tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol, se celebrarà el proper dilluns 17 de juny a les 19h al Centre Cívic de Sant Gregori.

  + info
 • Les samarretes oficials de Pau López i Mandi (Betis) es sortejaran al Campus 7 de Futbol!


  08/06/2019
  En el Campus 7 de Futbol se sortejaran les samarretes oficials de joc dels jugadors del Betis Pau López, format inicialment al Sant Gregori, i Aïssa Mandi. Si encara no estas inscrit al Campus 7 de Futbol no esperis més. Només queden places a la darrera setmana de juny (25 al 28 de juny)! Hi faltaràs?

  + info