Notícies Campus 7 de Futbol

 • El Campus 7 de Futbol, en imatges


  25/07/2020
  En aquest espai podeu trobar les millors imatges del Campus 7 de Futbol.

  + info
 • Guillem Rodriguez, del Reial Madrid Castilla, visita el Campus


  09/07/2020
  El jugador format a les categories inferiors del Sant Gregori, Guillem Rodriguez, ha estat el convidat de luxe d'aquest dijous al Campus 7 de Futbol. Guillem, actualment jugant al Reial Madrid Castilla de Segona Divisió B, ha explicat la seva experiència i trajectòria futbolística als nens i nenes i aquests han pogut formular-li tot tipus de preguntes en una gran estona. Gràcies, Guillem, per compartir una estona a casa teva!

  + info
 • El 18 de juny, reunions telemàtiques del Campus 7 de Futbol


  16/06/2020
  Aquest dijous 18 de juny es duran a terme les reunions informatives del Campus 7 de Futbol. Enguany es faran telemàticament. Les famílies ja heu rebut l'enllaç i tots els detalls per seguir la reunió informativa a distància.

  + info
 • Seguim treballant en les mesures higièniques pel Campus 7 de Futbol


  07/05/2020
  Des del Campus 7 de Futbol de Sant Gregori seguim treballant en un protocol de mesures higièniques a prendre en cas que finalment puguem celebrar el campus. Seguim a l'espera de rebre noves indicacions per part de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Gregori en relació als casals de lleure i esportius. 

  + info
 • Encara no t'has inscrit al Campus 7 de Futbol?


  24/04/2020
  Recordeu que les inscripcions estan obertes, si bé no s'ha de fer cap pagament de moment donades les circumstàncies actual i tal com es va comunicar fa uns dies en el comunicat emès i fins que no s'aclareixi la situació actual. Fes la teva inscripció!

  + info
 • El díptic del Campus 7 de Futbol


  10/04/2020
  Tot i que s’ha allargat el període de confinament i que desconeixem quan tot tornarà a la normalitat, des de l’Agrupació Esportiva Sant Gregori i des del Campus 7 de Futbol, pensem que hem de seguir organitzant i preparant el campus d’aquest proper estiu per si finalment pot dur-se a terme. Consulta tots els detalls!

  + info
 • Comunicat del Campus d'Estiu 7 de Futbol


  18/03/2020
  Consulta el comunicat de la coordinació del Campus 7 de Futbol en relació a la publicació dels detalls de l'edició d'enguany.

  + info
 • El cartell del Campus 7 de futbol d'aquest estiu


  28/02/2020
  Seguim treballant per la II edició del Campus 7 de futbol de Sant Gregori! Aquí teniu el cartell informatiu d'aquest proper estiu. En els propers dies penjarem el díptic definitiu amb tota la informació. Quines ganes d'estiu i de Campus 7 de futbol! 

  + info
 • Ben aviat totes les novetats del Campus 7 de Futbol 2020!


  26/01/2020
  Obrim el 2020 i ja comença el compte enre per a una nova edició del Campus 7 de Futbol després del gran èxit que va suposar l'estiu passat. Molt aviat us presentarem el díptic definitiu i totes les novetats d'enguany. Estigueu ben atents!

  + info
 • Les imatges del Campus 7 de Futbol


  26/07/2019
  Les imatges més destacades del Campus 7 de Futbol de Sant Gregori. Gràcies a totes les famílies per la confiança i us esperem l'any vinent amb més novetats i moltes ganes de passar-ho bé!

  + info