Notícies

Tot a punt per una nova edició del Memorial Climent Frigolé

15/06/2018

La XI edició del Memorial Climent Frigolé comptarà aquest dissabte 16 de juny amb la participació de set equips a banda del Sant Gregori. Breda, Bescanó, Peralada, GEiEG, Palamós, Llerona i Atlètic Sant Ponç formaran un bon cartell en aquest torneig en memòria de la figura dels homes més recordats del Club per la seva dedicació.

Els equips participants gaudirant de diversos partits en el Municipal, així com de servei de piscina per als entrenadors i jugadors dels equips. Un esdeveniment que començarà amb els primers partits a les 9.00 hores i que s'allargarà tot el dia culminant amb l'entrega dels trofeus. La categoria Pre-Benjamí 2010 i 2011 disputaran els seus partits de 9 a 14 hores. D'aquesta manera, està prevista l'entrega de premis a les 14.30 hores.

Seguidament, es donarà pas als partits de la categoria Benjamí 2008 i 2009 al llarg de la tarda i amb partits de 15 a 20 hores i amb entrega de trofeus a les 20.30 hores aproximadament.Alhora, hi haurà servei de bar al llarg de tota la jornada. 
 

NOVETAT: podreu consultar els resultats, en directe, a través de la pàgina web del Club


Podeu consultar tots els detalls de cadascuna de les quatre categories i els horaris dels partits a l'apartat de documents.