ACTIVITATS

Els detalls i les imatges del dinar de socis

16/04/2018

El dinar de socis de l'AE Sant Gregori celebrat aquest diumenge 15 d'abril ha estat un èxit, amb més d'un centenar de persones que han omplert l'Espai La Pineda de Sant Gregori. Un dia magnífic en què les condicions meteorològiques han acompanyat i hem pogut gaudir d'una bona diada.

En primer lloc s'ha celebrat l'assemblea de socis en què s'ha repassat l'actualitat i el futur del Club. Una assemblea en què l'actual president Albert Casadevall, el vicepresident i tresorer Narcís Font i algunes membres de la junta actual han anunciat que deixaran la presidència a final de temporada. D'aquesta manera, s'ha acordat que l'1 de maig aquests membres presentaran oficialment la seva renúncia i s'obrirà un procés de presentació de candidatures a la presidència del Club. Un procés que s'estendrà fins el 31 de maig. 

A banda de l'assemblea de socis també s'ha celebrat el dinar de socis amb un bon ambient i amb la presència dels socis, el primer equip, el filial, el Juvenil A i el Juvenil A. Al finalitzar l'àpat s'ha projectat la pel·lícula "Història AE Sant Gregori: més de 70 anys de futbol de poble" en què es repassa la història del Club des dels inicis fins a l'actualitat. Al finalitzar també s'ha entregat una placa a Dani Rovirola, exjugador blaugrana durant 18 temporades.

Alhora, Cesc Banal i Pere Banal han recollit una placa en nom de Xevi Banal, que ens va deixar fa poques setmanes, per la seva entrega al Club. Alhora, s'ha batejat la graderia de la dreta del Municipal amb el seu nom. D'aquesta manera, es col·locarà la placa properament. D'altra banda, la grada de la dreta en reconeixement a tots els socis del Sant Gregori. Sense cap mena de dubte una gran diada i un dia per recordar en la història del Club. Ben aviat podreu consultar el vídeo a la pàgina web del Club i a les xarxes socials. Gràcies a tots per assistir, anem-hi Sant Gregori!