Notícies

Comunicat oficial sobre els efectes i mesures preses a causa del COVID-19

06/04/2020

Des de l’Agrupació Esportiva Sant Gregori esperem i desitgem que totes les famílies, jugadores i jugadors estigueu bé dins les circumstàncies que estem vivint a causa del Coronaviurs SARS COV-2 (COVID-19). Són dies complicats per a totes i tots, però la grandesa de l’Agrupació és tal que aquests dies de confinament el Club batega amb més força que mai, impulsant iniciatives d’entrenament i fer exercici des de casa. Proposant activitats per passar una bona estona en família i seguir aprenent. Des d’aquí us volem agrair la vostra col·laboració, responsabilitat i paciència per mantenir-nos units aquests dies.

L’activitat esportiva al Municipal de Sant Gregori està aturada, però des de la Junta Directiva portem dies treballant des de casa per buscar les millors solucions a tots els efectes d’aquesta situació. Una vegada la Federació Catalana de Futbol es posicioni sobre el futur de les competicions, així com del retorn a l’activitat en les properes setmanes, el Club prendrà les decisions oportunes sobre les quotes i les activitats que afectin aquest tram final de temporada. El Club comunicarà a les famílies, jugadores i jugadors les decisions preses.  
El Club també comunica l’aplaçament del XIII Memorial Climent Frigolé, previst inicialment pel 6 de juny, i de la festa de cloenda i del 75 aniversari programada del 20 de juny. Es tracta d’una mesura preventiva i per tal de poder celebrar en les millors condicions possibles aquests dos esdeveniments que suposen una gran afluència de persones a les instal·lacions del Club. En el cas del Memorial Climent Frigolé es disputarà el diumenge 13 de setembre del 2020 després de buscar la millor data per mantenir la qualitat i serveis del torneig juntament amb l’Ajuntament de Sant Gregori.

Des de l’Agrupació tenim clar que la cloenda no es deixarà de celebrar, sinó que ja s’està buscant una nova data, tot i els canvis que això suposi una vegada ho teníem tot llest. En aquests moments, però, la seguretat i salut de tots és el més important. Vindran dies i setmanes complicats, però amb la força de totes i tots segur que podrem tirar endavant i seguir fent bategar la força d’aquesta família blaugrana en un any tan especial per a tots. Tornarem junts i més forts que mai.
 
Apa, anem-hi família del Sant Gregori!
 
 
Junta Directiva AE Sant Gregori
Sant Gregori, 6 d’abril d’abril del 2020