NOTÍCIES

Carta dirigida a les famílies del Campus 7 de Futbol

18/05/2020

Benvolgudes famílies,
 

Després de seguir amb molta atenció el comunicat de premsa que va oferir la Generalitat de Catalunya en relació als campus d’estiu i posteriorment tenir una reunió amb l’Ajuntament de Sant Gregori,  creiem que el campus 7 de futbol d’enguany es podrà dur a terme, sempre i quan ens situem en la fase 3 del desconfinament, seguint el protocol i les mesures establertes en tot moment.
 
Tanmateix hem d’informar-vos després de la reunió mantinguda amb l’Ajuntament i valorant les instal·lacions de què disposem, sobretot tema menjador, que modificarem l’oferta del campus i únicament oferirem una opció horària de matins fins a les 13:30 hores (amb flexibilitat de recollida de nens i nenes fins a les 13:45 hores) per garantir la màxima prevenció i seguretat dels/les participants.
 

PREUS

5 setmanes juliol: 350 euros
4 setmanes juliol: 295 euros
3 setmanes juliol: 225 euros
2 setmanes juliol: 150 euros
1 setmana juliol: 75 euros
Setmana de juny (4 dies): 60 euros

10% de descompte per els germans.
Servei d’acollida matinal de 8 a 8:50 hores (10 euros setmana). 

Com ja us vam notificar al fer la inscripció teniu la plaça reservada, però també entenem que potser a alguns de vosaltres no us va bé aquest nou horari, o possiblement voleu modificar les setmanes que vàreu demanar. És per això que haureu rebut un correu per actualitzar la inscripció. Entenem que si en els pròxims 5 dies no ens heu enviat el full significarà que no inscriureu el vostre fill/a al campus i la plaça quedarà lliure. Després d’aquests 5 dies obrirem les places que hagin quedat lliures a noves possibles inscripcions o a participants que no han pogut entrar. En aquest darrer cas caldrà que ens envieu un correu a 7defutbol@gmail.com.
 
Finalment, volem agrair-vos de nou la confiança dipositada en nosaltres davant aquesta situació tan incerta que estem vivint. Un cop formalitzada la inscripció un informarem de la documentació que caldrà presentar, com es farà la reunió informativa explicant el protocol que seguirem (i us facilitarem)  i com fer el pagament del campus.
 
Moltes gràcies,

Atentament,
La coordinació del Campus 7 de Futbol.