El torneig

El Memorial Climent Frigolé és un torneig de futbol 7 que va néixer l’any 2008 amb Narcís Rivera a la presidència i Carles Saló a la coordinació. La idea clara del Club era recordar la figura de Climent Frigolé, persona entranyable que va viure entregada a l’Agrupació realitzant múltiples funcions.

El Memorial aglutinava 24 equips dividits en dues categories, Benjamí i Prebenjamí, i pretenia ser un torneig de referencia posant Sant Gregori dins el mapa futbolístic de Catalunya. Per aconseguir-ho, es van convidar equips d’alt nivell contra els quals l’Agrupació no hi podia jugar regularment al no disposar d’equips en categories altes dins la Federació Catalana de Futbol.

Cal destacar la presència de dos equips oficials del FC Barcelona en el torneig del 2010. El Municipal de Sant Gregori es va omplir per poder gaudir del joc d’uns nens que desenvolupaven el futbol de toc que caracteritzava al primer equip blaugrana.

El caràcter humà del torneig


La diferència amb l’organització de tornejos d’altres entitats de final de temporada la posa l’ajuda dels veïns del poble de Sant Gregori que, amb el seu esforç i simpatia, permet oferir tot tipus de serveis als participants en un clar exemple de treball en equip. Així, els equips poden gaudir del dinar i la piscina gratuïta, inflables, un servei de bar extraordinari i tots els elements que formen part de l’àrea esportiva cuidats fins l’últim detall, com són els resultats en directe.

D’aquesta manera, el Memorial Climent Frigolé s’ha anat desenvolupant i consolidant com un torneig de referència en el qual la visibilitat del poble de Sant Gregori s’ha vist beneficiada i esperem ho pugui seguir fent durant moltes temporades més.
No et perdis les imatges de totes les edicions del torneig 
 

La figura de Climent Frigolé


La bondat, alegria, constància i amor per al Sant Gregori que tenia Climent Frigolé és difícil de descriure amb paraules, però algunes de les persones que van coincidir amb ell al Club ens expliquen a la perfecció la grandesa d’en Climent.

 
 

Resultats en directe


Els equips podran consultar els resultats de tots els partits a temps real, per tal d’oferir als equips totes les facilitats possibles i saber quins seran els seus propers partits. Un aspecte que al llarg dels anys hem anat millorant en la rapidesa i els equips ho han valorat de forma molt positiva.