ACTIVITATS

 • VÍDEO - Així vam viure el sopar de cloenda de temporada d'entrenadors


  20/05/2019
  Reviu el sopar de final de temporada d'entrenadors amb aquest vídeo. 

  + info
 • Sopar d'entrenadors amb un gran ambient


  20/05/2019
  Reviu en imatges el sopar d'entrenadors de la temporada 2018/19 i en què el gran ambient i els riures van ser els protagonistes d'una gran nit d'intercanvi d'experiències, opinions i repàs d'aquest curs que estem acabant. 

  + info
 • Èxit de vendes de les tasses solidàries!


  20/05/2019
  La primera comanda de tasses solidàries en suport a l'Adrià i l'Eloi, iniciativa del CB Sant Gregori, Penya Gironina Vall de Llémena i AE Sant Gregori, ha estat un èxit. Davant la gran demanda de tasses en els diferents punts de venta s'ha procedit a fer una segona comanda. Des del Club animem a tothom a adquirir la tassa dels valents per donar suport a les famílies de l'Adrià i l'Eloi. I tu, encara no la tens? 

  + info
 • Iniciativa solidària per l'Adrià i l'Eloi


  17/05/2019
  Des d'aquest divendres 17 de maig es posarà a la venda la tassa solidària dels valents de Sant Gregori. L'Eloi i l'Adrià, dos lluitadors que destaquen per la seva força de voluntat, lluita i superació. Es tracta d'una iniciativa organitzada entre el CB Sant Gregori, la Penya Gironina Vall de Llémena i l'AE Sant Gregori que preten ajudar a les famílies dels dos nens.

  + info
 • El 2 de juny, I Torneig de Penyes del Girona a Sant Gregori


  15/05/2019
  El diumenge 2 de juny el Municipal de Sant Gregori acollirà el I Torneig de futbol 7 de la Federació de Penyes del Girona FC. Un torneig molt especial que reunirà centenars de persones a les instal·lacions. Un total de 16 equips prendran part d'aquest esdeveniment ple de futbol, esportivitat i bon ambient. 

  + info
 • Portes obertes al Sant Gregori!


  08/05/2019
  Definits els dies de portes obertes. Caldrà que les persones interessades en venir a provar contactin prèviament amb el coordinador Adrià trucant al 606 91 27 71. Animem a tots aquells qui vulguin aprendre, formar-se en futbol a través dels valors que transmet aquest esport vinguin a Sant Gregori. Aquests quins són els dies de portes obertes!

  + info
 • Aquest divendres sopar i assemblea de socis


  22/04/2019
  Recordeu que aquest divendres 26 d'abril se celebrarà el tradicional sopar de socis de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori. Per tal d'assistir-hi caldrà que els socis presentin els seu carnet de soci actual. Només podran assistir al sopar i l'assemblea els socis, queden exclosos els socis familiars.

  + info
 • La jornada del porter, al Municipal


  15/04/2019
  Aquest dilluns 15 d'abril s'ha celebrat al Municipal la Jornada del Porter a càrrec dels amics de l'Escola de Porters Zero Gols. Us deixem amb la foto de família. Quin goig!

  + info
 • Últimes places del Campus 7 de Futbol!


  12/04/2019
  Afanya’t i reserva la teva plaça per al Campus 7 de Futbol. Les tres primeres setmanes de juliol places exhaurides. Recorda fer la teva petició a 7defutbol@gmail.com per gaudir d'un campus que et marcarà amb activitats molt diverses i amb grans novetats aquest any!

  + info
 • El sopar i l'assemblea de socis, el 26 d'abril


  05/04/2019
  El divendres 26 d'abril se celebrarà el tradicional sopar de socis (21h) de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori. Un acte que, com és habitual, anirà precedit a l'assemblea de socis (20h). Per tal d'assistir-hi caldrà confirmar assistència i per entrar a l'assemblea els socis hauran de presentar els seu carnet de soci actual. 

  + info