VÍDEOS

 • Aleix Hortelano, fisioterapeuta esportiu per al Sant Gregori


  07/08/2018
  Aleix Hortelano aportarà els seus coneixements en la recuperació dels jugadors i prevenció de lesions. Benvingut, Aleix!

  + info
 • Xevi Palahí seguirà al capdavant del Juvenil B


  01/08/2018
  Xevi Palahí seguirà una temporada més portant al Juvenil B del Sant Gregori en la que serà la seva tercera temporada al Club. Consulta les seves declaracions!

  + info
 • Molt més que un campus de futbol!


  26/07/2018
  Al Campus d'Estiu AE Sant Gregori fem molt més que futbol. No et perdis el vídeo. Moltes gràcies a tots i fins la temporada vinent!

  + info
 • Olga Andrés, nova secretària


  02/07/2018
  Olga Andrés serà la secretària del Club que treballarà en la confecció de fitxes i gestió d'altres documents i enviaments d'escrits oficials de l'Agrupació. D'aquesta manera, el Sant Gregori reafirma una vegada més la seva aposta per a la figura de la dona.

  Benvinguda, Olga!

  + info
 • VÍDEO - La temporada 2017/18 en un minut


  02/07/2018
  Tanquem la temporada i és hora de passar revista del més destacat d'aquest curs. Ho fem a través d'aquest vídeo a una velocitat més alta del normal. Bon estiu a tots! En res ens tornem a retrobar!

  + info
 • Així queda la coordinació del Sant Gregori


  25/06/2018
  A partir de la temporada vinent la coordinació dels equips de l'AE Sant Gregori recaurà en tres persones que són les següents: David Antó, Marc Nogué i Tomàs Bastit. Coneix-los en aquest vídeo!

  + info
 • Tomàs Bastit, nou coordinador de Juvenil a primer equip


  25/06/2018
  Tomàs Bastit serà l'encarregat de coordinar el Juvenil B i A i el primer i segon equip. Quatre equips que estaran sota la seva coordinació i on aportarà el seu coneixement en el món del futbol. Bastit arriba procedent del Quart B, amb qui ha aconseguit l'ascens a Tercera Catalana aquesta darrera temporada. 

  Benvingut i molta sort, Tomàs!

  + info
 • Marc Nogué, nou coordinador d'Aleví a Cadet i del futbol femení


  23/06/2018
  Marc Nogué, al Club des dels 9 anys com a jugador i nou temporades entrenant a l'Agrupació es farà càrrec de la coordinació entre Alevins i Cadets, així com del futbol femení. Com a judador, Nogué va formar part de la plantilla que va aconseguir l'ascens a Primera Divisió Juvenil fa diverses temporades. Molta sort, Marc!

  + info
 • David Antó, nou coordinador d'Escoleta a Benjamí


  22/06/2018
  La temporada vinent la coordinador del Club estarà repartida en tres parts. Des d'Escoleta fins a Benjamí l'encarregat serà David Antó, jugador del Quart B i fill del tècnic del Sant Gregori B David Antó. D'aquesta manera, David Antó aportarà els seus coneixements del món del futbol per tal d'assegurar que des dels més petits ja es treballen els aspectes necessiaris i s'apliquen correctament els valors del Club. 

  + info
 • VÍDEO - Pau Garcia es retira del futbol. Gràcies per la teva màgia, crac!


  19/06/2018
  Pau Garcia no defensarà la samarreta del Sant Gregori la temporada vinent. El migcampista ha decidit posar punt i final a la seva tercera etapa com a blaugrana que han suposat 5 temporades al Club. Una magnífica persona que formava part del grup de capitans del primer equips. Control del partit, bona visió de joc i tècnica individual que als 34 anys i a causa de les lesions ha d'abandonar el futbol. 

  Moltes gràcies per la teva classe, crac! Sant Gregori és casa teva per tornar quan vulguis per seguir aportant el teu coneixement!

  + info