Temporada 2018-19

 • Sopar d'entrenadors amb un gran ambient


  20/05/2019
  Reviu en imatges el sopar d'entrenadors de la temporada 2018/19 i en què el gran ambient i els riures van ser els protagonistes d'una gran nit d'intercanvi d'experiències, opinions i repàs d'aquest curs que estem acabant. 

  + info
 • La Gala de Valors a l'Auditori de Girona, en imatges


  03/05/2019
  El Prebenjamí A, premiat a la Gala de valors celebrada a Auditori de Girona per les targetes verdes rebudes a la Lligua Territorial. Aquests són els premis que ens agrada rebre. El reconeixement al treball dins i fora del camp. Felicitats cos tècnic, jugadors, famílies i coordinació! Anem-hi, Sant Gregori!

  + info
 • L'assemblea i el sopar de socis, en imatges


  26/04/2019
  Us deixem amb les imatges que resumeixen l'assemblea de socis i el sopar que s'ha celebrat aquest divendres a l'Espai La Pineda i en què també s'ha entregat a una placa a la família d'en Josep Rodriguez 'Rodri' per la seva gran dedicació al Club i que ens va deixar fa 2 mesos. Alhora, l'actual Junta Directiva ha volgut reconèixer l'esforç i feina feta a l'anterior Junta fent entrega d'una placa. Gràcies a tots per assistir!

  + info
 • Les millors imatges del MIC'19


  24/04/2019
  Repassem el MIC'19 a través del recull d'imatges del Cadet A i el Juvenil A al llarg d'aquests dies.

  + info
 • VÍDEO - Balanç molt positiu del MIC'19


  24/04/2019
  Des del Club volem agrair la organització del torneig el gran torneig, una temporada més, així com el tracte rebut. L'AE Sant Gregori també dona les gràcies a l'Ajuntament de Sant Gregori per totes les facilitats i a tots els col·laboradors i patrocinadors per fer-ho possible sempre. No et perdis el nostre vídeo de resum del MIC'19 i un altre vídeo sorpresa!

  + info
 • El Prebenjamí A, de torneig a Besalú


  20/04/2019
  Gran jornada del Prebenjamí A al Torneig de Setmana Santa del CE Besalú?. Gràcies amics pel tracte rebut i per permetre als jugadors seguir aprenent!

  + info
 • Primera jornada del MIC'19 plena d'aprenentatges


  17/04/2019
  Consulta tots els detalls de la jornada inaugural del MIC per al Cadet A i el Juvenil A. Reviu l'Atlètic de Madrid-Juvenil, íntegre!

  + info
 • Ets la nostra força, Adrià!


  07/04/2019
  Hem tingut un espectador de luxe. L'Adrià no s'ha volgut perdre el partit del primer equip a Sant Privat d'en Bas i els jugadors han celebrat amb ell el 0-1.

  Ets la nostra força, campió! 

  + info
 • Feliç Dia del Pare!


  19/03/2019
  Feliç Dia del Pare a tothom! 

  + info
 • Bon Carnaval!


  01/03/2019
  El Prebenjamí C no s'ha volgut perdre el Carnaval i s'ha entrenat disfressat. Els reconeixeu?

  + info