NOTÍCIES

 • L'Agrupació Esportiva Sant Gregori us desitja molt bona Festa Major!


  18/07/2019
  Des de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori us desitgem una gran Festa Major de Sant Gregori a tots els habitants dels municipi i a totes les persones que la gaudireu! Salut i alegria!

  + info
 • Donat torna a casa


  17/07/2019
  El porter de la Vall de Llémena Xevi Donat jugarà al Sant Gregori la temporada 2019/20. Donat, que ja ha defensat la samarreta blaugrana en diverses etapes, tornarà així a casa on es va formar de petit i farà augmentar la competivitat de la porteria del primer equip. Ben tornat a casa, Donat!

  + info
 • Alvarito, baixa per la temporada vinent


  16/07/2019
  El davanter Alvarito, màxim golejador del primer equip el darrer curs amb 14 dianes, ha decidit no continuar al Club la temporada vinent. Alvarito decideix emprendre nous reptes fora del Club. Des d'aquí li agraim la seva dedicació, entrega i professionalitat al llarg de tots aquests anys i li desitgem molta sort!

  + info
 • Tenim el millor del futbol català 2019!


  13/07/2019
  Som campions del concurs d'himnes del futbol català 2019 dins el programa Tot Gira de Catalunya Ràdio. Després de la final disputada aquest dissabte 13 de juliol als estudis de Catalunya Ràdio podem dir que tenim el millor himne d'aquest any i agafem el relleu dels amics del Monells.

  + info
 • Aquest dissabte, la final del concurs d'himnes als estudis de Catalunya Ràdio!


  12/07/2019
  Aquest dissabte a les 18h teniu una cita amb el programa Tot Gira de Catalunya Ràdio. I és que el vicepresident segon, Joan Patau, en Gavin Buckley i en Pep González, aquests dos darrers autors de la darrera versió de l'himne, estarem als estudis de Catalunya Ràdio.

  + info
 • Dudu, reforç de luxe per a l'atac del Sant Gregori


  12/07/2019
  El fins ara jugador del Quart Dudinho formarà part de l'atac del Sant Gregori el curs 2019/20. L'extrem de 21 anys destaca per la seva explosivitat en l'u contra u i la seva classe en la definició. No us perdeu el vídeo amb alguns gols que ha marcat al llarg dels darrers anys

  + info
 • Rumi no seguirà al Sant Gregori


  12/07/2019
  Ferran Romagos "Rumi" no seguirà al Sant Gregori la temporada 2019/20. Des del Club volem agrair la seva lluita i entrega defensant la samarreta de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori tots aquests anys

  Et desitgem molta sort Rumi!

  + info
 • Definida la pretemporada del primer equip


  11/07/2019
  El primer equip iniciarà la pretemporada el 31 de juliol i ja es coneixen també quins seran els partits amistosos de pretemporada. Fins al moment s'han definit sis amistosos. Coneix tots els detalls!

  + info
 • Àlex Font, baixa per a la temporada vinent


  11/07/2019
  Àlex Font no continuarà al Sant Gregori la temporada vinent. Des del Club volem agrair la seva entrega i constància al llarg de tots aquests anys.

  Et desitgem molta sort, Àlex!

  + info
 • Les imatges del Campus 7 de Futbol


  08/07/2019
  Les imatges més destacades del Campus 7 de Futbol de Sant Gregori. Consulta-les!

  + info