NOTÍCIES

Vols que l'himne estigui a la final del concurs d'himnes de Catalunya Ràdio? Vota!

13/06/2019

Des d’aquest dilluns 3 de juny a les 16h fins el dissabte 15 de juny a les 16h se celebrarà la darrera votació del concurs d'himnes de Catalunya Ràdio per escollir el millor himne del futbol català.  
 

VOTA AQUÍ L'HIMNE DEL SANT GREGORI!

(si vau votar ja a la primera eliminatòria no cal que us torneu a registrar)


Els tres himnes més votats participaran a la gran final. Els tres clubs seran convidats als estudis de Catalunya Ràdio. Un jurat experimentat i qualificat (músics dels himnes guanyadors de les passades temporades, el grup Pokers, i vot popular) decidiran amb les seves puntuacions el millor himne de la temporada 2018-19. (Encara no hi ha data per aquesta festa, però segurament serà el primer o el segon cap de setmana de juliol).

Els candidats són: Atlètic Bisbalenc, Atlètic Sant Ponç,  Club de Futbol Singuerlin, Ateneu Penya Blaugrana d’Igualada, Agrupació Esportiva Sant Gregori, Club Futbol Callús Club Gimnàstic de Manresa,  Club de Futbol Juneda. Falta el darrer candidat, el guanyador del mes de maig, que s'anunciarà aquest dissabte 1 de juny de la terna Centre d’Esports Súria, Agrupación Deportiva Ca la Aguidó i Club Esportiu Montbrió.