NOTÍCIES

Tres punts d'or amb remuntada inclosa a Banyoles (1-3)

09/03/2019

Tres punts importants els que ha sumat el primer equip en la seva visita al camp de l'Atlètic Club Banyoles. I és que els de la Vall de Llémena han sabut capgirar un 1-0 advers per sumar la victòria a domicili amb les dianes d'Alvarito, Mateo i Llinàs.

La primera meitat ha estat poc vistosa per al pública i amb poques ocasions per als dos conjunts. La única aproximació blaugrana l'han tret els locals a la línia de gol. L'Atlètic Club Banyoles ha sabut avançar-se just abans del descans i ha situat l'1-0.

A la represa, el Sant Gregori ha sabut desplegar millor el seu joc i, amb una major intensitat, els de la Vall de Llémena han dominat totalment el matx amb fins a cinc ocasions clares, tres d'elles han acabat amb gols en aquest ordre: Alvarito (68'), Mateo (74') i Llinàs (90'). Tres punts importants per al primer equip en un partit en què Roc Ortega i Muro han tornat als terrenys de joc després de diverses setmanes lesionats. El proper rival del Sant Gregori serà el Santjoanenc, el dissabte a les 16.30 hores.