ACTIVITATS

Ignasi Auquer, nou tècnic del primer equip

05/07/2017

Ignasi Auquer es converteix en el nou entrenador del primer equip per la temporada 2017/18. Auquer arriba procedent del Verges, en què ha firmat dos bons cursos ocupant posicions capdavanteres del grup 29 de Quarta Catalana on també hi figurava el segon equip de l'Agrupació. D'aquesta manera, Auquer substitueix Albert Parés, que renuncia al càrrec per motius professionals. 

Els conjunts d'Auquer, resident a Sant Gregori, es caracteritzen pel seu bon joc i atrevit. El nou preparador blaugrana es mostra il•lusionat per aquesta nova etapa que s'iniciarà el 26 de juliol amb el retorn als entrenaments del primer equip. Un conjunt que mantindrà gran part del bloc del darrer curs. Properament comunicarem les novetats en forma d'altes i baixes en la plantilla. Auquer podrà comptar amb Cesc Bosacoma com a preparador físic i readaptador, que segueix així al primer equip.

Per la seva part, David Antó seguirà al capdavant del segon equip de l'Agrupació una temporada més després de la seva primera experiència al club molt positiva.