VÍDEOS

El Municipal de Sant Gregori, seu del MIC'19!

07/02/2019

Per segon any consecutiu el Municipal de Sant Gregori serà una de les prop de 50 seus del MIC (Mediterranean International Cup). Un torneig de futbol internacional en què hi ha representades 42 nacionalitats i més de 350 equips. Sense cap mena de dubte tot un orgull per al municipi i per a l'Agrupació acollir un torneig d'aquesta magnitud i prestigi internacional. Del 17 al 21 d'abril, futbol en estat pur a Sant Gregori.
 

El Juvenil A, equip MIC

El Juvenil A, entrenat per Alex Montes i Pau Monton, participarà en la categoria Juvenil del MIC també per segon any consecutiu. Cal recordar que l'any passat els de la Vall de Llémena es van enfrontar al FC Barcelona, Cosecha Mundial i BCN Pro Soccer School. Una grandíssima experiència per a tots els jugadors, cos tècnic i aficionats al futbol. I és que a banda dels partits del Juvenil A, al Municipal de Sant Gregori es van poder viure partits d'altres grups i amb equips com l'Atlètic de Madrid, Houston Dynamo o Chelsea & Albion Academy entre d'altres.
 
 
El sorteig d'enguany encara no s'ha celebrat, però de ben segur en el Municipal de Sant Gregori es podrà gaudir d'un gran espectacle futbolístic de primer nivell. Així vam viure l'edició del 2018: