ACTIVITATS

 • Hem recaudat 290€ per La Marató!


  17/12/2018
  Tots junts ho hem fet possible!

  Des de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori vam recaudar 290€ per La Marató de TV3

  Gràcies per la vostra solidaritat!

  + info
 • Aquest diumenge penals solidaris per La Marató


  16/12/2018
  Aquest diumenge seguim amb les activitats destinades a La Marató de TV3. De 10 a 12 hores: llançament de penals solidaris. Recordeu que al bar podeu participar en la rifa d'un lot per ajudar a l'Adrià. Reviu amb aquest vídeo altres edicions dels penals solidaris! 

  + info
 • Èxit de participació en la rifa d'un pernil per La Marató!


  15/12/2018
  Èxit de participació de la rifa del pernil per La Marató de TV3, la primera de les activitats organitzada destinada per aquest esdeveniment solidari.

  El guanyador ha estat el jugador del filial Gerard Alimbau. Felicitats! Moltes gràcies als amics de Valent i a tots per la vostra solidaritat.

  + info
 • Àlex Granell visita l'Adrià al Municipal


  14/12/2018
  Avui l'Adrià ha tingut una bonica sorpresa. Ens ha visitat l'Àlex Granell. Un gran gest per part del capità del Girona FC que demostra la seva grandesa, amabilitat i atenció. I és que gestos com aquest demostren les persones extraordinàries més enllà del terreny de joc. Consulta les imatges.

  + info
 • Participa en la rifa d'un lot i ajuda a l'Adrià


  11/12/2018
  Des de l'AE Sant Gregori s'ha preparat un lot de productes amb la finalitat de recaudar diners per destinar-los al jugador del Club Adrià, que està lluitant per superar una dura malaltia. Som una família i dins i fora del terreny de joc i estem amb tu, Adrià. Aquest partit el guanyarem junts!

  + info
 • Activitats per la Marató de TV3


  11/12/2018
  Des del Club hem organitzat diverses activitats per tal de recaudar fons per la Marató de TV3. Els dies 15 i 16 de desembre i durant aquesta setmana. Junts contra el càncer que tantes persones estimades ens ha tret en aquest Club i a tantes famílies. Consulta les activiitats programades. 

  + info
 • La presentació d'equips, en 24 imatges


  30/11/2018
  Reviu la presentació dels equips per a la temporada 2018/19 amb una selecció de les 20 millors imatges. A més, recorda que pots consultar la foto de grup dels 24 equips a l'apartat EQUIP de la web!

  + info
 • Quins genis del dibuix tenim al Club!


  28/11/2018
  No us perdeu els dibuixos d'aquest diumenge coincidint amb la presentació d'equips. Hi ha futur dins i fora del terreny de joc!

  + info
 • La vostra felicitat, la nostra força. Endavant, campions!


  27/11/2018
  De vegades, els grans superherois viuen en el cor d'alguns nens que lluiten grans batalles. La vostra felicitat, la nostra força. Endavant, campions! Coincidint amb la presentació d'equips hem volgut donar molts ànims a dos nens vinculats al Club que estan afrontant una dura malaltia. Va per vosaltres Adrià i Eloi!

  + info
 • Confirmades les dates de la gran Quina de Sant Gregori!


  17/11/2018
  Un any més organitzarem juntament amb el CB Sant Gregori i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Gregori la gran Quina de Sant Gregori. Les dates d'aquesta edició seran el 25, 26 i 30 de desembre i el 6 de gener. Com cada any estarà ple de regals, sortejos i moltes sorpreses que no us podeu perdre. Us hi esperem!

  + info