ACTIVITATS

 • Campus 7 de Futbol, el campus d'estiu amb moltes novetats!


  10/03/2019
  Us presentem el CAMPUS 7 DE FUTBOL, coordinat per Carles Pujolar! Aquest estiu l'habitual campus d'estiu canvia de format i arriba amb MOLTES NOVETATS i GRANS ACTIVITATS que us sorprendran! Ben aviat, molts més detalls d'aquest campus OBERT A TOTHOM. No us el perdeu!

  + info
 • Repartint somriures al desert del Marroc


  03/03/2019
  Gràcies Desert Titans, format per Jordi Roca i Joan Torrent, per portar somriures al desert del Marroc i fer entrega del material que el Club els va donar. Felicitats per acabar el raid solidari UniRaid, amics! 

  + info
 • La Jornada del Porter, al Municipal el 15 d'abril


  11/02/2019
  Zero Gols Escola de Porters, que s'encarrega de la preparació dels porters del Sant Gregori, organitza un any més la Jornada del Porter. I se celebrarà el 15 d'abril al Municipal de Sant Gregori de 16 a 19 hores. Una tarda en què els porters de totes les edats aprendran i s'ho passaran d'allò més bé!

  + info
 • El Municipal de Sant Gregori, seu del MIC'19!


  07/02/2019
  Per segon any consecutiu el Municipal de Sant Gregori serà seu del MIC (Mediterranean International Cup). Un torneig de futbol internacional en què hi ha representades 42 nacionalitats i més de 350 equips. Sense cap mena de dubte tot un orgull per al municipi i per a l'Agrupació acollir un torneig d'aquesta magnitud i prestigi internacional. Del 17 al 21 d'abril, futbol en estat pur a Sant Gregori.

  + info
 • Entregats els lots de les dues rifes per a l'Adrià


  16/01/2019
  Entregats els lots de les dues rifes per ajudar a l'Adrià.

  Felicitats 'Titi' i Marius i moltes gràcies a tothom per participar!#EstemambtuAdrià

  + info
 • Gràcies a tothom qui ens ha visitat a la Quina de Sant Gregori!


  07/01/2019
  Moltes gràcies a tots els qui heu passat per la Quina de St Gregori aquestes festes! També volem agrair a tots els col·laboradors, voluntaris, patrocinadors i a l'Ajuntament de Sant Gregori el seu esforç.

  Sense vosaltres aquest esdeveniment no seria possible. Ens retrobem l'any vinent amb més premis i bon ambient.

  + info
 • VÍDEO - Et perdràs aquest ambient de la Quina de Sant Gregori?


  06/01/2019
  No us perdeu la gran Quina de Sant Gregori, organitzada conjuntament amb els amics del CB Sant Gregori i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Gregori. Us perdreu aquesta experiència?

  + info
 • Avui 6 de gener, darrer dia de la Quina de Sant Gregori


  06/01/2019
  Avui diumenge 6 de gener serà el darrer dia que celebrarem la Quina aquest any. Recordeu que els cartrons tenen un preu de 12€ com ve essent habitual en els darrers anys. 

  A més, del servei de bar en aquest darrer dia de Quina, a la Quina especial hi haurà el premi d'un viatge a Istambul!

  + info
 • Novatades i molts riures al sopar entre primer equip i filial


  04/01/2019
  El divendres 4 de gener es va celebrar el tradicional per festes de Nadal entre el primer i el segon equip del Club. Una celebració que va anar acompanyada com és habitual de l'amic invisible i les novatades als nous jugadors i als Juvenils. No et perdis les imatges!

  + info
 • Obrim la segona rifa d'un lot per a l'Adrià


  18/12/2018
  Esgotats els números de la rifa d’un lot per ajudar a l’Adrià, però n’obrim una altra aquesta setmana que anirà amb el segon número de la Grossa.

  Gràcies a tothom i molta sort als participants!

  Seguim! #EstemambtuAdrià

  + info