ACTIVITATS

 • Aquest divendres sopar i assemblea de socis


  22/04/2019
  Recordeu que aquest divendres 26 d'abril se celebrarà el tradicional sopar de socis de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori. Per tal d'assistir-hi caldrà que els socis presentin els seu carnet de soci actual. Només podran assistir al sopar i l'assemblea els socis, queden exclosos els socis familiars.

  + info
 • La jornada del porter, al Municipal


  15/04/2019
  Aquest dilluns 15 d'abril s'ha celebrat al Municipal la Jornada del Porter a càrrec dels amics de l'Escola de Porters Zero Gols. Us deixem amb la foto de família. Quin goig!

  + info
 • Últimes places del Campus 7 de Futbol!


  12/04/2019
  Afanya’t i reserva la teva plaça per al Campus 7 de Futbol. Les tres primeres setmanes de juliol places exhaurides. Recorda fer la teva petició a 7defutbol@gmail.com per gaudir d'un campus que et marcarà amb activitats molt diverses i amb grans novetats aquest any!

  + info
 • El sopar i l'assemblea de socis, el 26 d'abril


  05/04/2019
  El divendres 26 d'abril se celebrarà el tradicional sopar de socis (21h) de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori. Un acte que, com és habitual, anirà precedit a l'assemblea de socis (20h). Per tal d'assistir-hi caldrà confirmar assistència i per entrar a l'assemblea els socis hauran de presentar els seu carnet de soci actual. 

  + info
 • Obertes les inscripcions al Campus 7 de Futbol!


  01/04/2019
  Aquest dilluns 1 d'abril s'obren les inscripcions al Campus 7 de Futbol de Sant Gregori, que se celebrarà entre el 25 de juny i el 27 de juliol i està a obert a tots els nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2014. Consulta'n tots els detalls!

  + info
 • El calendari de partits del MIC al Municipal de Sant Gregori


  29/03/2019
  Ja es coneixen quins partits es disputaran al Municipal corresponents a la fase de grups del MIC. Consulta'ls!

  + info
 • Dijous 28 de març, reunió del Campus per a família externes


  27/03/2019
  Aquest dijous, a partir de les 19 hores, tindrà lloc al Municipal de Sant Gregori la reunió informativa del Campus 7 de Futbol dirigit a totes les famílies externes a l'AE Sant Gregori. Serà un acte en què us explicarem tots els detalls d'aquest campus d'estiu que compta amb molts anys d'experiència i que aquest 2019 canvia d'imatge i arriba amb moltes novetats. A més, estarem més que encantats de resoldre tots els dubtes i inquietuds que tingueu.

  + info
 • VÍDEO - Campus 7 de Futbol. Molt més que un campus de futbol!


  25/03/2019
  Del 25 de juny al 26 de juliol tindrà lloc una nova edició del tradicional campus d'estiu de Sant Gregori... però aquest any ho fa amb una imatge renovada i amb grans novetats! No et perdis el vídeo promocional!

  Inscripcions a 7defutbol@gmail.com

  + info
 • Disponible el díptic informatiu del Campus 7 de Futbol!


  17/03/2019
  Aquest estiu el tradicional campus d'estiu de Sant Gregori es transforma, amb moltes novetats i activitats realment sorprenents sota la coordinació de Carles Pujolar, amb àmplia experiència en la direcció de campus i en el futbol. D'aquesta manera neix Campus 7 de Futbol, un campus que no deixarà indiferent a ningú. Obert a tothom, noies i nois nascuts/des entre el 2004 i el 2014. Descarrega't el díptic informatiu!

  + info
 • El Juvenil A ja coneix els rivals a la fase de grups del MIC


  10/03/2019
  Els nois d'Alex Montes s'enfrontaran a l'Atlètic de Madrid, Extravagantes FC i TNGS Academy a la fase de grups del MIC. Properament es coneixeran més detalls sobre el partits d'aquest torneig internacional, així com els altres grups que disputaran partits al Municipal de Sant Gregori.

  + info